BERNARD MENSAH İÇİN ŞİMDİ DE O MU?

BERNARD MENSAH İÇİN ŞİMDİ DE O MU?

3 büyüklerin peşinde olduğu Bernard Mensah için şimdi de ligin etkili ekibinin devrede olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Lige verilen arada transfer çalışmalarına ağırlık veren bordo-mavililer liste hazırlıyor. Belirlenen isimlerle de ilk görüşmeler yapılıyor. Özellikle orta saha bölgesinde ciddi bir hareketlilik yaşanacak gibi görünüyor. Obi Mikel gitti, Ndiaye’nin kiralık sözleşmesi lig bitiminde sona erecek. Aynı şekilde Sosa’nın da mukavelesi bitiyor. Arjantinli yıldızla her ne kadar prensipte anlaşılsa da merkeze en az 2 kaliteli transfer yapılmak isteniyor. Gana basınına göre Trabzonspor’un gündemdeki isimlerden biri de Bernard Mensah. Bir senedir 3 büyüklerin ciddi şekilde radarında olan Mensah için son 1 aylık periyotta Beşiktaş’ın ciddi girişimleri olduğu iddia edildi. Ghanacrusader’in haberine göre Trabzonspor’da Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, Mensah konusunda ısrarcı.

Gana’da ortaya atılan iddiaya göre genç hocanın, orta sahanın hücum gücünü artırmak adına Mensah’ı kadroya dahil etmeyi hedeflediği yazıldı. Kayserispor kümede kalma mücadelesi verirken, 25 yaşındaki Ganalı yıldızın önümüzdeki sezon takımda kalması ise şimdilik ligin nasıl sonuçlanacağına bağlı denebilir. Sarı-kırmızılılar, sezon başında Mensah’ın 3.6 Milyon Euro’luk opsiyon maddesini kullanıp Atletico Madrid’den bonservisi almıştı.