Bergüzar Korel çocuklarının izinsiz görüntülenmesine isyan etti

Bergüzar Korel çocuklarının izinsiz görüntülenmesine isyan etti

Üçüncü çocuğuna hamile olan Bergüzar Korel gittikleri plajda vatandaşlar tarafından çocuklarının izinsiz görüntülenmesine isyan etti.

Oğulları Ali ve Han'dan sonra üçüncü çocuğunun dünyaya gelmesi için gün sayan Bergüzar Korel, bir süredir plajda tatilin keyfini çıkarıyor. Ünlü oyuncu plajda vatandaşlar tarafından çocuklarının izinsiz bir şekilde görüntülemesine isyan etti. Kendi sosyal medya hesaplarında dahi çocuklarının fotoğrafını paylaşmayan Korel, ""Hiçbir çocuğa izinsiz dokunmayın, fotoğrafını, videosunu çekmeyin. Buna hakkınız olmadığını bilin artık" dedi.

İnstagram hesabından sitemini dile getiren Korel açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Günler önce ailecek gittiğimiz plajda, basındaki arkadaşlar hassasiyetimizi bilip çocuğumuzu çekmemiş ve yayınlamamışken, halktan bir çok insanın Han ve Ali'nin bir sürü videosunun programlarına servis edildiğini ilettiler bize.

Halka açık bir yerde basın tarafından çekilen fotoğraf ya da videomuza hiçbir şey diyemem. Ama işleri bu olmasına rağmen, çocuğumuzun fotoğrafını, videolarını yayınlamayan bu sağduyulu arkadaşlarımızın tam tersine hangi his ile acaba bizim çocuklarımızın videoları çekilip yollanıyor bu sayfalarda inanın anlamıyorum.

Nasıl bir tatmin duygusudur bu? Fark edip uyarıda bulunduğumda ise ne yanlış anlamışlığım kalıyor, ne ben kimim ki ne sanıyorum kendimi naletliğim. Bu çok ciddi bir mesele. Hiç bir çocuğa izinsiz dokunmayın. Fotoğrafını videosunu çekmeyin. Buna hakkınız olmadığını bilin artık"

 

 

 

Haber: Rabia Bahçeci