BELLONA KAYSERİ, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

BELLONA KAYSERİ, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Avrupa Kupası 5.hafta karşılaşmasında A3 Sepet Umea’ya konuk olacak olan Bellona Kayseri Basketbol, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Milli aranın ardından Avrupa Kupası’nda da heyecan yeniden başladı. Temsilcimiz Bellona Kayseri Basketbol, 5.hafta karşılaşmasında A3 Sepet Umea’ya konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Hafta sonunda ligin güçlü ekiplerinden Ormanspor ile karşılaşan ve sahadan 58-55 mağlup ayrılan Bellona Kayseri Basketbol, bu karşılaşmanın ardından A3 Sepet Umea maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Sarı-kırmızılı ekipte eksik oyuncu bulunmazken, yeni transfer Ann Wauters da forma giyecek. Temsilcimiz grubunda kalan iki karşılaşmayı da kazanarak, ilk içinde yer almak istiyor. Temsilcimiz, 5.hafta öncesinde 6 puanla 3.sırada yer alıyor. A3 Sepet Umea ise 4 puanla son sırada yer alıyor.

A3 Sepet Umea-Bellona Kayseri Basketbol karşılaşması, 28 Kasım Perşembe günü oynanacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 19:00’da başlayacak.