BELLONA KAYSERİ, BEŞİKTAŞ’A DİRENEMEDİ

BELLONA KAYSERİ, BEŞİKTAŞ’A DİRENEMEDİ

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 16.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol deplasmanda Beşiktaş’a konuk oldu. Karşılaşma ev sahibi ekip Beşiktaş’ın 84-62 galibiyeti ile son buldu.

Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya Bellona Kayseri Basketbol, Manolya, Beril, Gülse, Nazlı ve Kennedy ilk 5’i ile başladı.

Mücadelenin ilk çeyreği kıyasıya mücadeleye sahne olurken, ilk çeyrekten temsilcimiz Bellona Kayseri 18-20 önde ayrıldı. İkinci çeyrekte sahada etkili oyunu sürdüremeyen ve ev sahibi Beşiktaş’a maçın kontrolünü veren Bellona Kayseri’de oyuncular potalarındaki sayılara engel olmadılar ve ilk yarıyı 43-33 geride tamamladılar. İkinci yarıda da etkili oyununa devam eden Beşiktaş üçüncü çeyreği 65-47 önde tamamladı. Son çeyreğe önde giren Beşiktaş üstünlüğünü maçın sonuna kadar korudu ve karşılaşmayı 84-62 galip kapadı.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 17.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol- Büyükşehir Belediye Adana Spor’u konuk edecek. Karşılaşma 31 Ocak 2020 Cuma günü saat 16.00’da başlayacak.