Bekirde Mahallesi’nin yolları soğuk asfaltla kaplanıyor

22.08.2024 15:10:43

Bekirde Mahallesi’nin yolları soğuk asfaltla kaplanıyor

Akdeniz Belediyesi, tarımsal üretimin yoğun olduğu mahallelerin yollarında soğuk asfalt (sathi kaplama) çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Bekirde Mahallesi’nin yolları soğuk asfaltla kaplanıyor.
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal-merkez ayırt etmeden ilçe genelinde ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yenilenen yollar sayesinde üreticilerin ulaşımda yer yer yaşadığı sıkıntılar ortadan kalkarken, bölge sakinlerinin de yaşamı kolaylaşıyor. Bu kapsamda ağır iş makineleri desteğiyle Bekirde Mahallesi’nin yollarında sathi kaplama çalışmaları başlatıldı.
Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtar Cemil Hardal, mahallenin en ücra köşelerine kadar hizmet getirildiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğünün, hazırlanan plan ve program kapsamında ihtiyaç duyulan yerleşim yerlerinde, sıcak ve soğuk asfalt serim çalışmalarına ve yeni yollar açma hizmetine devam edeceği bildirildi.