BBP'li Çevrim: Destici'nin sözleri çarptırıldı

11.01.2022 11:30:00

Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, BBP Başkanı Mustafa Destici'ye algı yapanlara sert tepki gösterdi. Çevrim; "Camiamıza ve partimize yapılan algıları kınıyorum." dedi.

Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim yaptığı yazılı açıklamada;  "Sosyal medyada Mustafa Destici'nin katıldığı bir canlı yayında 'Ben kasaptan 100 liraya et almıyorum, koyunumu kestirip tüketiyorum' ifadeleri çarpıtılmaktadır. Konuşmanın tamamına bakıldığında genel başkanımız geçimini çiftçilik yaparak sağladğını üretim yaparak tasarruf etmeye çalıştığını anlatmaktadır. Sözlerinin devamında da herkesin aynı imkanlara sahip olamayacağını belirtmiştir. Zamları kendisinde iliğine kadar hissetiğini ve BBP camiası olarak partililerimizin bize oy verenleri geçim düzeylerinin orta ve alt sınıf olduğuna değinmiştir.

Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun da dediği gibi; biz toprağı saksıda köylüyü sinemada çileyi edebiyat kitaplarında görmedik. içinde yaşadık içinden geldik. BBP camiası olarak her zaman devletten yana duruş sergiledik diğer siyasi paritlerin devletten aldığı maddi desteğe açık yüreklilik ile karşı çıkan millet menfaatini kendi menfaatinin önüne koyan camiamıza ve partimize yapılan algıları kınıyorum." ifadelerini kullandı.