BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim: Siyaset arenasındaki gerginlik halkı birleştirmek yerine ayrıştırmaktadır

BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim: Siyaset arenasındaki gerginlik halkı birleştirmek yerine ayrıştırmaktadır

BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, siyasette üslup seviyesinin azaldığı yönünde açıklama yaptı. Musa Çevrim, siyasetteki gerginliğin halkı ayrıştırdığını söyledi.

BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim gündem hakkında yazılı açıklama yaptı. Çevrim açıklamasında kürt sorununa değindi. 

BBP'li Başkanın açıklaması şöyle; 

"Günümüz siyasi ortamında hem siyasetçi hemde bir Türk genci olarak ne yazık ki siyasetteki üslup nezaketi seviyesinin günden güne azaldığını ve bununda toplumumuza etki etdiğini görmekteyim.Siyaset arenasında ki gerginlik hayatımızın bir çok alanına etki etmekte ve toplumumuzun birleşmeye ihtiyacı varken ayrıştırmaktadır. Siyasette iktidarın vazifesi çalışmaları ile halka hizmet etmek muhalefetin vazifesi ise halk menfaatine varsa eksiklikleri dile getirmek ya da daha iyisini sunmaktır bütün bunlar nezaketli üslup ile yapılırsa ülkemiz ve milletimiz menfaatine olacaktır.

    KÜRT SORUNU                

 Toplumsal ayrımcılık konusunda ise siyasetin dili büyük rol almaktadır. Örneğin; son günlerde malesef ülkemiz gündeminde yer alan kürt sorunu konusu. Böyle bir sorun kesinlikle yoktur kürt kelime anlamı olarak dağda yaşayan türk anlamına gelmektedir. Dil anlamında ki farklılığımız ise lehçe ve coğrafya kaynaklıdır. Dinimizde üstünlüğün takva katında olduğu belirtilmiş veda hutbesinde Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in buyurduğu gibi arabın aceme acemin araba üstünlüğü yoktur. Bir Türk genci olarak toplumumuzun her kesiminin ayrışmaya değil birleşmeye ihtiyacı olduğunu ülkemiz için hep beraber gayret etmeye ihtiyacı olduğunu belirterek sözlerimi Şehit liderim Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'Sizler ekran başında siyasilerin birbirine karşı söylemlerine bakıp eş dost akrabanız ile aranızı bozmayın. Sel gider kumu kalır sizler baş başa kalacaksınız' sözleri ile sonlandırıyorum. CENAB-I ALLAH devletimize milletimize zeval vermesin."

 

Haber: Rabia Bahçeci