BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim Genel Başkanı ziyaret etti

BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim Genel Başkanı ziyaret etti

BBP Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim projeler hakkında bilgi vermek üzere beraberindekilerle BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, partisinin Genel Başkanı Mustafa Destici’yi ziyaret etti. Görüşmede BBP’li Musa Çevrim, Kayseri’deki çalışmalar ve projeler hakkında genel başkana bilgiler verdi. Görüşme hakkında açıklama yapan Musa Çevrim,
“Genel başkanımız, ‘Partimizin saha çalışmalarında vatandaşlar ile her zaman iç içe olacağını ülkemizin gelecek hedeflerine emin adımlarla yürümesinde hareketimizin büyük rol oynayacağını’ belirtti. Çalışmalarımızdan dolayı tebrik edip başarılarımızın devamını dilediler. Genel Başkan Yardımcımız Ali Keser ise ‘çalışmalarımıza devam etmemizi hareketimizin millet için siyaset yapan bir hareket olduğunu’ belirtti. 
Alperen Ocak’ları Genel Başkanı Samet Bağcı’ya gençlik ile alakalı projelerimizden bahsettik. Samet Bağcı, Alperen Ocakları’nın gençlere rol model olması adına sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılması lise ve üniversitelerde başarılı öğrencilere maddi manevi destek olması gerektiğini söyledi.” diye konuştu.

 

Haber: Rabia Bahçeci