Bayraklı Belediyesi standı ilgi topladı

Bayraklı Belediyesi standı ilgi topladı

Bayraklı Belediyesi standı ilgi topladı

Bu yıl kapılarını 93’üncü kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı’na katılan Bayraklı Belediyesi, ilk günden renkli etkinlikler ve gösterileriyle beğeni kazandı. Yoğun ilgi gören standı gezen Başkan İrfan Önal da gösterileri izledi, atölyelere katıldı, VR gözlükle Anıtkabir ziyareti yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelen Önal, herkesi 9 Eylül’e kadar açık kalacak fuarda Bayraklı Belediyesi standını ziyaret etmeye davet etti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde teknoloji temasıyla İZFAŞ tarafından 93’üncü kez düzenlenen fuar, ilk gününde binlerce kişiyi ağırladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde, genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, belediye başkanları ve katılımcılar eşliğinde kesilen açılış kurdelesinin ardından stantlar gezildi.

Etkinlikler beğeni kazandı
Belediyeler sokağında yer alan Bayraklı Belediyesi standı, fuarın ilk gününde büyük ilgi gördü. Bayraklı’nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra projelerinin yer aldığı stantta zumba, jimnastik, satranç, robotik kodlama, halk oyunları, astronomi, görsel sanatlar gibi etkinlikler düzenlendi. Soğuk heykel gösterisi ve VR gözlükle Anıtkabir ziyareti ise vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Bayraklı Emek Dünyası Kadın Kooperatifi üyeleri de el emeği ürünlerini sergiledi.

"Fuar kültürünü yaşatmalıyız"
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Bayraklı Belediyesi olarak yerimizi aldık ve ziyaretçilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fuar kültürümüzü yaşatmamız ve daha da büyütmemiz gerekiyor. Bu kapsamda Bayraklı Belediyesi olarak biz de bu yıl 93’üncü kez açılan fuarda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için standımızı açtık. Her gün çeşitli etkinliklerle fuarın coşkusunu ziyaretçilere sunmak, Bayraklı’nın tarihini, kültürünü, potansiyelini, belediye olarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak için de önemli bir fırsat olacak. Herkesi Bayraklı Belediyesi standımıza davet ediyoruz” dedi.