Başlıklı çanta yeni dönemin trendi oldu

Başlıklı çanta yeni dönemin trendi oldu

Başlıklı çanta yeni dönemin trendi oldu

Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde Düzce’de yeni trend başlıklı çanta oldu. Özellikle sonbahar ve kış mevsiminin zorlu hava şartlarında başlıklı çantalar çocukların en sıcak dostu olacak.
Yeni eğitim öğretim dönemi okul öncesi eğitim sınıfları ve ilkokul 1. sınıflar için uyum haftası ile başladı. Diğer sınıf ve okullar için ise gelecek hafta başlıyor. Anne ve babaların okul heyecanı ise ilk ders zilinin çalmasına günler kala halen devam ediyor. Okul eşyaları üreticileri de çocukları okula giderken zorlu hava şartlarından koruyacak eşyaları üretmeye başladı. Çocukların okul eşyalarını koyacakları çantalar ise bu çerçevede büyük önem kazanıyor. Sonbaharın yağmurlu havalarda öğrencileri düşünen bir çanta firmasının piyasaya sunduğu başlıklı çantalar ise anne ve babaların hem en büyük yardımcısı olacak hem de çocukları yağmur, kar gibi etkenlerden koruyacak sıcak arkadaşları olacak. Düzce’de bir kırtasiye tarafından getirilerek piyasaya sunulan başlıklı çantalar bu yönüyle henüz okullar açılmadan trend oldu. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği başlıklı çantayı çocuklarda beğenerek kullanıyor.
Başlıklı çantayı anne ve babaların beğenisine sunan işletmeci Erman Güler yeni sezon için farklı ürünleri müşterilerine sunduklarını söyledi. Özellikle başlıklı çantanın çok beğenildiğini kaydeden Güler, zararlı madde içermeyen, iç hacmi geniş bu çanta sayesinde velilerin çocuğum yağmurda karda ıslanır mı kaygısı yaşamayacağını dile getirerek şunları söyledi: “Yeni ürünlerimiz mevcut. Zararlı maddeler içermeyen, su geçirmez, geniş iç hacimli, tablet ve bilgisayar koyulabilecek kadar geniş hacmi olan çocuklarımızı soğuktan, kardan, yağmurdan koruma amaçlı üretilen çantalarımız var. Nanoteknoloji ile üretilmiş, hafif kırıştırdığımızda delikleri kapatabildiği kendi kendini tamir edebilen bir çantadır bu. Gayet güzel şık tasarımı çocuklarımıza sunulan çantayı bizde müşterilerimize öneriyoruz. Çantaya talep çok yüksek. Anne ve babalar çocuklarını bu çanta ile güvenle okula gönderebilirler. Okul malzemesi çok olan öğrenciler içinde kullanışlı. Geniş iş hacimli yapılmış. Rahatlıkla bütün malzemelerimi koyabilirler."

“Çantanın fiyatı bin 500 TL’den başlıyor”
Erman Güler çantanın fiyatını da açıklayarak, çantanın kalitesinin fiyatını karşıladığını dile getirerek, “Çantanın fiyatı ise bin 500 liradan başlıyor 2 bin 250 liraya kadar çıkıyor. Bu kalitede bir çantaya bu paralar verilir” dedi.