Başkentli minik şoförler için ücretsiz trafik eğitimleri başlıyor

Başkentli minik şoförler için ücretsiz trafik eğitimleri başlıyor

Başkentli minik şoförler için ücretsiz trafik eğitimleri başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti’nde Başkentli miniklere ücretsiz olarak düzenlediği trafik eğitimleri başlıyor.
ABB Kurtuluş Parkı Trafik Eğitim Pisti’nde Başkentli miniklere ücretsiz olarak verilen trafik eğitimleri başlıyor. 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak eğitimlere ana sınıfı ile ilkokul 1 ve 2. sınıf öğrencileri katılabilecek.

Randevular internet üzerinden alınacak
ABB tarafından yapılan açıklamaya göre, ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı Sinyalizasyon ve Altyapı Şube Müdürlüğü eğitimleri; çocukların eğlenerek ve anlayabileceği seviyede hem teorik hem de akülü arabalarla uygulamalı olarak ücretsiz verecek. 9 Eylül Pazartesi tarihinde ilk ders zilinin çalacağı trafik eğitimleri için randevu almak ve detaylı bilgi edinmek isteyen okullar, ‘cocuktrafik.ankara.bel.tr’ internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Eğitimler hafta içi her gün iki oturum şeklinde olacak
Başkentli miniklerin hem eğlenebileceği hem de öğrenebileceği eğitimler 9 Eylül Pazartesi başlayacak, hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra iki oturum şeklinde verilecek. Trafik eğitimine; ana sınıfı ile ilkokul 1 ve 2’nci sınıfta okuyan öğrenciler okulları tarafından alınacak randevu sistemine göre katılabilecek.