BAŞKAN GÖZBAŞI’NIN ‘YAPILANDIRMA’ VERYANSINI

BAŞKAN GÖZBAŞI’NIN ‘YAPILANDIRMA’ VERYANSINI

HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’dan 'yapılandırmaya' veryansın. Spor Dünyası programına bağlanan Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, ‘yaşanan şu süreçte en muzdarip olduğumuz konu yapılandırmadır’ dedi.

HES Kablo Kayserispor’da sezon başından bu yana devam eden mali kriz gittikçe derinleşiyor. Sarı-kırmızılı ekibin nefes alması ümidiyle yapılan finansal yapılandırma da sorunlar yaşanmaya başladı.

Spor Dünyası programında Spor Müdürü Mustafa Gürbüz ve konuk yorumcu Oktay Haluk Doğan’ın sorularını yanıtlayan HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, deyim yerindeyse konu ile alakalı veryansın etti.

Borçların yapılandırma konusunda muzdarip olduklarını dile getiren Gözbaşı şöyle dedi: “Benim en çok muzdarip olduğum konu, maalesef bu yapılandırma konusudur. Mali konuları, toplantı yaparak konuşmuyorum. Transfer yaptım ve ödemeleri düzenli yapmaya çalıştım. Ziraat Bankası, sadece şubat ve mart aylarında aslında bu kredi alındığında ödenmesi gereken geçmiş döneme ait 7 Milyon 300 Bin Türk Lirası’nı aldı ve üzerine de faiz ödedim. Bu yanlış yapılandırma, bizleri çok yıpratıyor. Bu konuya ilişkin daha fazla konuşmak istemiyorum. Bizden önceki dönemde, önümüzdeki 3 yılın sponsorluk gelirleri alınmış. Elimizde olan maç başı kazanılan ve yayıncı kuruluş gelirimiz var.”