BAŞKAN GÖZBAŞI’DAN LOPEZ AÇIKLAMASI

BAŞKAN GÖZBAŞI’DAN LOPEZ AÇIKLAMASI

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. Gözbaşı, ‘Korona virüs Türkiye'ye girmeden önce Miguel Lopes, Portekiz’e gitmişti. Dönmemesini ben talep ettim. Geri kalan bütün oyuncularımız şehirde’ dedi.

HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gözbaşı korona virüsü sürecini ve liglerin durumunu da değerlendirdi.

Gözbaşı, Portekiz’de bulunan Miguel Lopez hakkında “Korona virüsü Türkiye’ye girmeden önce Miguel Lopes, Portekiz’e gitmişti. Dönmemesini ben talep ettim. Geri kalan bütün oyuncularımız şehirde. Bütün dünyayı saran bir olay. Bekleme sürecinde herkesin önlemlerini alması lazım. Önce sağlık” diye konuştu.

Liglerin geleceğine dair de konuşan Başkan Gözbaşı sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “En üst kurul UEFA. UEFA ne kadar verirse bizde de paralel kararlar verilecektir. Bilindiği üzere Kayserispor olarak hem korona virüsü ile ilgili olarak hem de liglerin ertelenmesi konusunda sosyal medyada oldukça aktif bir tavır sergilemiştik.”