BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HİZMETLERİMİZLE GÖNÜLLERE MİSAFİR OLUYORUZ”

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “HİZMETLERİMİZLE GÖNÜLLERE MİSAFİR OLUYORUZ”

Kocasinan Belediyesi tarafından Coronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında sosyal medya aracılığıyla çeşitli etkinlikler düzenlenerek, Kayserililerin keyifli bir ‘Ramazan’  geçirmelerine katkı sağlandı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Hizmetlerimizle evlere misafir olup, Ramazan’ın güzelliklerini paylaşıyoruz.” dedi.

Ramazan ayı boyunca belediyenin sosyal medya hesaplarıyla Kayserililere keyifli akşamlar yaşattıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Sağlık sıhhat içerisinde nice bayramlara erişmeyi nasip etsin. Şimdiden Bayramınız mübarek olsun. Bu süreçte de Ramazan Ayı’nın güzelliklerini, sevincini, coşkusunu ve manevi havasını yaşamak için yoğun gayret sarf ettik. Yaptığımız çalışmalarımızla evlerinize misafir olup, gönüllerinizde yer aldık. Özellikle sosyal medya hesaplarında yayınlanan videolara, vatandaşlarımız büyük bir teveccüh gösteriyor. Bizim unutulmaması gereken kültürel değerlerimizi vatandaşlarla buluşturuyoruz. Geleneksel oyunlarımızdan Hacivat-Karagöz gösterilerini büyük bir ilgiyle izleyen ilçe sakinlerinin neşesine neşe katıyor. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, başta ülkemiz olmak üzere İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan Bayramının şimdiden hayırlara vesile olmasını, şehrimize, ülkemize, tüm İslam Alemine ve insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini dileyerek sözlerini tamamladı.