BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, ‘DEVLETİN ŞEFKAT ELİNİ VATANDAŞLARIMIZA DAHA FAZLA YANSITIYORUZ’

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, ‘DEVLETİN ŞEFKAT ELİNİ VATANDAŞLARIMIZA DAHA FAZLA YANSITIYORUZ’

Vatandaşların taleplerini yerine getirmek için seferber olan Kocasinan Belediyesi, korona virüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan kronik hastanın oksijen tüpünü değiştirdi ve yaşlı bir vatandaşın ise eczaneden ilaç ihtiyacını karşıladı.

Kocasinan Belediyesi olarak bu süreçte devletin şefkat elini vatandaşlara daha fazla yansıttıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Sosyal belediyeciliğin en önemli imkânlarını ortaya koyabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Örnek bir sosyal belediyecilik hizmeti sunan Başkan Çolakbayrakdar; “Kıymetli hemşehrilerim, zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreç içerisinde birbirimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha da fazla olması gerekiyor. Bu noktadan hareketle Kocasinan Belediyesi olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz sosyal yardımları daha da artırıyoruz. Özellikle daha önce gündelik işlerde çalışıp, artık iş bulamayan kardeşlerimiz ve geliri düşmüş olan ailelerimize yardımlarımızı daha da artıracağız. Kocasinan Belediyesi olarak devletin şefkat elini her bireyin üzerinde hissettirebilmek ve onlara sahip çıkmak için daha fazlaca sosyal yardımlarla sizlerin yanındayız. Bu noktada bizlere destek veren hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İş adamlarımızla birlikte Kocasinan Belediyesi olarak sizlerin yanınızda olduğumuzu bir kez daha bilmenizi istiyorum. Bu zor süreci birlikte aşacağız ve evimizde kalarak, en kısa süreç içerisinde sağlıklı güzel günler bizlerle birlikte olacak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar’dan aldığı destekle sosyal yardımları her geçen gün artıran Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kocasinan’da çalınmadık kapı bırakmıyor. Özellikle korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma sınırlaması bulunan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların talepleri için seferber olan ekipler, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Kronik rahatsızlığı bulunan hastanın oksijen tüpünü değiştiren ekipler, bir yaşlı vatandaşın ise eczaneden ilaç ihtiyacını karşıladı.

Hizmetten memnun kalan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ile Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür eden yaşlılar ise; “Böyle bir hizmet bulunmadık nimettir. Bu uygulama hiç bir devlette yok. Rabbim devletimize güç versin. Mevlam, devletimizden de milletimizden de razı olsun” dedi.