BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ SEYYİD BURHANEDDİN TÜRBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ SEYYİD BURHANEDDİN TÜRBESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ile Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, birlikte Seyyid Burhaneddin Hazretleri türbesini ziyaret ederek, Hunat Camisi Müezzini Fatih Demir’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetini dinleyip, dua etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç gün içerisindeki programlarının ardından Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesini ziyaret etti. Ziyarette, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Hunat Camisi Müezzini Fatih Demir’in Kuran-ı Kerim tilavetini dinleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, ülkemizin içerisinde bulunduğu durumdan dolayı mahsun bir Berat Gecesi geçirdiklerini ifade etti. Yakın zamanda çok daha güzel günler yaşayacağımızı belirten Başkan Büyükkılıç, “Mahsun bir berat gecesini idrak ediyoruz. Ama geceler mahsun değil bizler mahsunuz. İnşallah bu sıkıntılı dönemler, bu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine, inanıyorum ki izole olacak ve en güzel günler bizlerle olacaktır. Yeter ki kul bazında biz üzerimize düşeni yapalım. Tedbirimizi alalım. Cenab-ı Allah takdirini en güzel şekilde tecelli ettirecektir. O açıdan Seyyid Burhaneddin Hazretleri gibi bir Allah dostunun manevi huzurlarında böyle bir gecenin ruhuna uygun bir şekilde bulunmak bizler için önemli. Değerli Melikgazi Belediye Başkanımız Mustafa Palancıoğlu’na ve onun şahsında Melikgazi’de yaşayan tüm kardeşlerimize, Kayseri genelinde yaşayan tüm dostlarımıza ve en önemlisi Ümmet-i Muhammed’in tüm İslam Âlemi’nin gecelerini tebrik ediyorum. Huzur içerisinde birlik beraberlik anlayışı içerisinde daha nice gecelere erişmeyi temenni ediyorum. Ramazan Ayı’nın da gölgesi üzerimize düştü diye nitelendirebiliriz. İnşallah Mevlam bizleri Ramazan Ayı’na, bayramlarına erişenlerden eylesin diye temennide bulunuyorum” şeklinde konuştu.

Hunat Camisi müezzini Fatih Demir’in okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi için dua etti.