Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları Kongresi’nde

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları Kongresi’nde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi’ne katıldı. Başkan Büyükkılıç, kongrede yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin’i de

Kadir Has Kongre Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti Kayseri 6. Olağan Kadın Kolları Kongresi’ne Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Türkiye - Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı  ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ayşegül Eren Özdemir, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe teşkilat ve kadın kolları üyeleri ile partililer katıldı.

“SİZLERİN MESAJINA DÜNYA İNSANLIĞININ İHTİYACI VAR”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, pandemi sürecinde sağlığa dikkat edilmesi tavsiyesinde bulunarak başladığı konuşmasında, gece demeden, gündüz demeden fedâkarca koşturan kadınların mesajına dünyanın ihtiyacı olduğunu ifade ederek şunları paylaştı; “Gece demeden, gündüz demeden fedâkarca koşturan, yılmadan, usanmadan, dışlanmışlığa zaman zaman belki azarlanmışlığa rağmen hiçbir zaman yılmayan bu fedâkar hanımefendi kardeşlerimizi ben sadece tebrik ediyorum. Her birinize minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah sizlerden razı olsun. 16 ilçemizde ve merkezimiz ve il teşkilatımız ile birlikte el ele, gönül gönüle vermek suretiyle yapılan bu çalışmaları anlamlı buluyorum. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi bozmasın diyorum. Çünkü sizlerin mesajına dünya insanlığının ihtiyacı var. Bunu hatırlatıyor sevgi ve saygılar sunuyorum.”