Tarih: 22.07.2024 16:34

Başkan Zencirci bir projesini daha hayata geçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci ilçe ekonomisine ve istihdama yönelik önemli katkıda bulunacak olan projesini hayata geçirdi. Germencik Belediyesi İstihdam Ofisi Germencik Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine başladı. Seçim döneminde vaatleri arasında yer alan ve bölgedeki işverenler ile iş arayanları buluşturacak bir platformun sözünü veren Başkan Zencirci Germencik Belediyesi İstihdam Ofisi’ni (İSOF) duyurdu. İSOF, bölge veya bölge dışında bulunan işletme ve firmaların personel ihtiyacına yönelik iş arayan vatandaşları yönlendirecek. İş arayan vatandaşlar İSOF’un sosyal medya hesapları üzerinden veya belediyenin dahili hattından bilgi alabilecek. Ayrıca işarayanlar e-posta adresine istedikleri poziyonları belirttikleri CV’lerini göndererek başvuru yapabilecekler.

Belediye, işveren ve iş arayan arasında koordinasyon sağlayacak
İlçede iş talebinin karşılanması, istihdamın önünün açılması ve kalifiye personellerin firmalarla buluşturulması gibi büyük fayda sağlayacak olan projeyi değerlendiren Başkan Zencirci; “En önem verdiğim projelerden birisini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İSOF belediye, işveren ve iş arayanlar arasında koordinasyon kurulacak belediye köprü vazifesi görecek” dedi.

“Kadın istihdamı önceliğimiz”
Germencik Belediyesi İstihdam Ofisini (İSOF) duyuran Başkan Zencirci kadın istihdamının önemine değinerek “Önceliğimiz kadınlar” dedi. Zencirci; “Seçim dönemi vaatlerim arasında istihdama yönelik sözler vermiştim. Bunlardan birisi de böyle bir platform kurarak işverenlerle iş arayanları buluşturmaktı. Bugün projemizi hayata geçirerek resmen başlamış olduk. Aslında 60 vatandaşımızı ilçemizde bulunan birçok işletmede istihdam edilmesini sağladık. Yani proje aslında göreve geldiğimizde başlamıştı ve belediyemize iş talebiyle gelen vatandaşlarımızı çeşitli firmalarda işe başlattık. Çünkü her zaman söylediğim gibi belediyenin herkesi istihdam etmesi hem ekonomik hem de yasal olarak mümkün değil. O yüzden işsizliğe de kayıtsız kalmama adına böyle başlamıştık. Bugün itibariyle projemizi hayata geçirdik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB