Tarih: 01.10.2024 10:17

Başkan yol sözünü tuttu, mahalle büyük sevinç yaşadı

Facebook Twitter Linked-in

Adana’nın Feke ilçesinde yerel seçimlerde “Seçilirsem ilk kazmayı Oruçlu Mahallesi’ne vurarak başlatacağım” diyen Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, sözünü tutarak köye sıcak asfalt çalışması başlattı.
Feke’nin kırsal mahallelerinde ilk kez yapılan asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafından büyük sevinçle karşılandı. Oruçlu Mahallesi Muhtarı Cevdet Birol köylerinin kurulduğundan bu yana ilk kez sıcak asfalt döküldüğünü ifade ederek, "Belediye başkanı seçilirse yol sözü vermişti sözünü yerine getirdi teşekkür ediyoruz. 2 kilometrelik alanda altyapı çalışması yapıldı ve ilk kez sıcak asfalt köyümüze serildi. Mahalle sakinleri olarak çok mutluyuz. Emeği geçen belediye işçilerimize, sorumlu müdürler ve başkan beye teşekkür ediyoruz" dedi.
İlçede kış şartları oluşmadan kırsal ve merkez mahallelerde altyapı ve yol çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Erkan Özen ise, "Bölgemizde altyapısı olmayan ve asfalt çalışması yapılmamış alanlarda başkanımızın seçimde söz verdiği ve ’ilk kazmayı Oruçlu’dan vuracağım’ sözü ile Oruçlu Mahallemiz başta olmak üzere bölgenin yol sorunu için çalışmalara başladık. İlk etapta 2 kilometrelik alanın altyapı ve asfalt serimine başladık. Bölgemizin en büyük sorunu yol ve su sorununu çözmek için çalımlarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.
İncirci Mahallesi’nin ilk kadın muhtarı olan Vesile Sarıboğa da mahallesindeki sorunların çözümü için Feke Belediyesi’nden tüm desteği aldıklarını ifade ederek, "Ana yollarda bir şekilde sorunumuzu çözüyoruz. Ama ara yollarda ciddi sorunlarımız vardı. İş makinası kumlama sorunlarını belediyemiz ile birlikte çözdük. Kendisine ve ekibine teşekkür ederiz" dedi.
Akoluk Mahalle Muhtarı Derya Aydoğdu ise yol sorunu çözüldüğü için çok mutlu olduklarını ifade ederek, yolların bakım yapılması ile birlikte daha konforlu olarak köylere ulaşım sağladıklarını söyledi.
Muhtar Yusuf Tanrıverdi de belediye başkanının yeni seçilmiş olmasına rağmen köylülere verdiği destek ve bölgenin en büyük sorunu yol sorununu çözmesi ile birlikte büyük sevinç yaşadıklarını ifade etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB