Tarih: 13.09.2024 12:13

Başkan Yetişkin vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin’in son durağı Kardeşköy, Ata ve Gölhisar mahalleleri oldu.
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, yoğun çalışma temposuyla halkın taleplerine kulak vermek için mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kardeşköy, Ata ve Gölhisar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Yetişkin, halkın ve esnafın ihtiyaçlarını yerinde dinledi. Kardeşköy’de mahalle sakinleriyle buluşup talep ve önerilere kulak veren Başkan Yetişkin, daha sonra Ata Mahallesi’nde kurulan halk pazarını ziyaret etti. Başkan Yetişkin pazar esnafıyla sohbet edip sorunları yerinde tespit etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla da konuşan Yetişkin, Efeler halkının daha huzurlu ve mutlu yaşam sürebilmeleri için belediye olarak gereken her türlü desteği vereceklerini belirtti.
Akşam saatlerinde ise Gölhisar Mahallesi’ne geçen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, vatandaşlarla kahvehanede bir araya geldi. Yetişkin, mahalle muhtarıyla da görüşerek bölgenin ihtiyaçlarını dinledi. Vatandaşların önerilerini dikkatle not eden Başkan Yetişkin, hizmetlerin mahallelere hızlı bir şekilde ulaştırılması için tüm gücüyle çalışacaklarının altını çizdi. Vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Anıl Yetişkin’e teşekkür etti.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB