Başkan Yazıcıoğlu ile ulaşımda değişim rüzgarı

24.07.2024 17:28:44

Başkan Yazıcıoğlu ile ulaşımda değişim rüzgarı

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, şehir içi ve kampüs halk otobüslerinin yenilenme sürecine girdiklerini duyurdu.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, göreve geldiği ilk günden itibaren verdiği vaatleri gerçekleştirmeye başladı. Toplu ulaşımda yaşanan sıkıntılara çözüm getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yazıcıoğlu, şehir içi ve kampüs halk otobüslerinin yenilenme sürecine girdiklerini duyurdu.

"Hizmette sınır yok"
Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Marka Şehir Tokat” için önemli bir adım daha attıklarını belirterek, “Şehir içi ve kampüs halk otobüslerimizi yenilemeye başladık. Tokat’ımız için, hemşehrilerimize için hizmette sınır yok. Bizler halk otobüsü esnafımız için gereken ne varsa yaptık, onlar da sözünü tuttular. Üretken belediyecilik anlayışımızla değişime devam edecek, Tokat’ımızı marka şehir yapacağız. Tokat’ımıza, hemşehrilerimize ve değerli otobüs esnafımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Daha sonrasında Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat’a kazandırılan yeni otobüsle şehir turu atarak vatandaşların görüşlerini dinledi.