Başkan Ünlü: “Filenin sultanları siz olacaksınız”

Başkan Ünlü: “Filenin sultanları siz olacaksınız”

Başkan Ünlü: “Filenin sultanları siz olacaksınız”

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediyespor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası, 32 takımın katılımıyla yapıldı. Sporculara başarılar dileyen Belediye Başkanı Acar Ünlü, “Gelecekte Filenin Sultanları sizlerin arasından çıkacak” diye konuştu.

Marmaris Belediyesi ve Marmaris Belediyespor tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası, 30 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında yapıldı. 15 kulüp ve 32 takımın katılımıyla yapılan turnuvada U12 Midi Kızlar, U14 Küçük Kızlar ve 16 Yıldız Kızlar kategorilerinde toplamda 112 maç gerçekleştirildi. Ankara, İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Aydın, Kocaeli, Konya’dan Türkiye şampiyonalarında derece almış takımların katıldığı turnuva keyifli ve heyecanlı maçlara sahne oldu. Yeni sezona hazırlık amacı da taşıyan turnuvanın galibi tüm takımlar oldu.

Kapanış seremonisine Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ve Marmaris Belediyespor Başkanı Hasan Yaylalı da katıldı. Tüm takımların kaptanlarına anı madalyalarını ve kupalarını takdim eden Başkan Ünlü, “Bu turnuvada geleceğe hazırlanan kızlarımız mücadelesini izledik. Her maçın kazananı kaybedeni olur ama esas önemli olan sizlerin geleceğine katkı koyabilmektir. İlerleyen zamanlarda Filenin Sultanları sizlerin arasından çıkacak. Ata’mızın işaret ettiği gibi ’zeki, çevik ve ahlaklı sporcular’ olarak yetişen sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.