Ulubey'de kar mücadelesi: Tüm yollar açık

Ulubey

Ulubey'de etkili kar yağışı sonrası belediye ekipleri yoğun çalışma ile ulaşımı aksatmadan sağladı.

Yoğun Kar Mücadelesi

Ordu'nun Ulubey ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından, yolların açık tutulması için yoğun bir çalışma yürütüldü. Belediye Başkanı İsa Türkcan, koordineli şekilde yürütülen bu çalışmalar sayesinde ilçede olumsuz bir durum yaşanmadığını açıkladı.

Ekipler Sahada

Ulubey Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada yoğun mesai harcadı. İlçe genelinde yol açma, kar küreme ve tuzlama çalışmaları planlı ve koordineli bir şekilde yürütülerek, ulaşımın aksamaması sağlandı.

Başkan Türkcan'dan Açıklama

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, yaptığı açıklamada, "İlçemiz genelinde etkili olan kar yağışına karşı belediyemiz ekipleri ile Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz, yol açma, küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Ulaşımın aksamaması için tüm mahallelerimizde planlı ve koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Sahada görev yapan tüm ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.