Başkan Tavlı: “Yaz sezonunun verimli geçmesini hedefliyoruz”

Başkan Tavlı: “Yaz sezonunun verimli geçmesini hedefliyoruz”

Başkan Tavlı: “Yaz sezonunun verimli geçmesini hedefliyoruz”

Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yeni kadınlar plajı ve aile plajı olarak hizmet vermeye başlayan eski kadınlar plajına açık yüzme havuzları yapılacağı belirterek, yaz sezonunu verimli geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Ünye’de yaz sezonunda yağışlarla birlikte denizin sezon boyunca verimli kullanılamadığını ifade eden Başkan Tavlı, bu kapsamda yeni kadınlar plajına bir adet ve aile plajı olarak hizmet vermeye başlayan eski kadınlar plajına içerisinde aquapark da bulunan bir adet olmak üzere toplam 2 adet açık havuz kazandıracaklarını söyledi.
2025 yılı yaz ayına kadar her iki projeyi de tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Tavlı, “Yeni kadınlar plajımızı hizmet sunduk. Şuana kadar bizlere gelen olumlu geri dönüşler, ne kadar doğru bir projeyi hayata geçirdiğimizi göstermektedir. Yeni kadınlar plajını sadece şehrimizde yaşayan değil, ilçe dışından gelen misafirlerimizde yoğun bir şekilde tercih etmektedir. Bu da bizleri son derece mutlu etmektedir” diye konuştu.
Başkan Tavlı, her iki projede uygulamaya koyacakları açık havuzların denize girilemeyen zamanlarda iyi bir alternatif olacağını belirtti.