Başkan Sandıkçı: “Canik’imiz için kararlılıkla çalışıyoruz”

1.08.2024 16:53:40

Başkan Sandıkçı: “Canik’imiz için kararlılıkla çalışıyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeyi her alanda daha ileri taşımak için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirtti.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında, Canik Belediye Meclisi Ağustos Ayı Açılış Toplantısı gerçekleştirildi. Canik’e kazandırılması hedeflenen yeni projeler ve ilçede devam eden çalışmalar hakkında Canik Belediye Meclis Üyelerine bilgiler aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizi her alanda daha ileriye taşımak için yorulmak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Canik’e yeni projeler
İlçeye değer katacak yeni projeler ve yatırımlar kazandırmak için titizlikle çalıştıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Eser ve hizmet vizyonumuzla, Canik’imiz için kararlılıkla çalışıyoruz. Canik’e yeni ve ömürlük eserler kazandıracak, ilçemizin değerine değer katacağız. Sahadan bir an olsun ayrılmadan çalışmaya devam ederek vizyon eserleri, hemşehrilerimizin hizmetine sunamaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizle olan gönül bağımızla çalışmayı sürdürerek, geleceğin güçlü ve gözde Canik’ini inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.
Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından son buldu.