Tarih: 15.09.2024 12:32

Başkan Şahin festival alanında vatandaşlarla bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nin kalbinin attığı yer olan Festivaller Parkı’nda stantları gezdi ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali, paneller, atölye çalışmaları, söyleşiler ve etkinliklerle tüm hızıyla sürüyor. Gazi şehrin eşsiz mutfağını bir kez daha tüm dünyaya tanıtacak ve kültür sanat etkinlikleriyle ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak festivalde, Başkan Fatma Şahin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile birlikte stantları ziyaret etti.
Festival alanına gelen ziyaretçilerle sohbet eden Başkan Fatma Şahin, etkinlikler hakkında fikirlerini sordu. Vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Şahin, stantlarda sergilenen ürünleri inceledi ve ürünler hakkında bilgi aldı.
Festivale katılan Hatay Gastronomi Evi standını Başkan Mehmet Öntürk ile ziyaret eden Şahin, katılımcılarla festival hakkında sohbet etti.
14-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali boyunca elliye yakın noktada yaklaşık beş yüz kültür sanat etkinliği yapılacak ve bine yakın sanatçı sanatseverlerle buluşacak. Festivalde ilk iki gün, gastronomi konuları ele alınacak. Festival alanında düzenlenecek panel ve söyleşilerle “GastroANTEP Festivali’nde Ekonomi Konuşuluyor” teması işlenecek, atölye çalışmalarıyla ise Türkiye’nin ve Dünya’nın önemli şefleri Gaziantep’in gıdalarıyla vegan, vejetaryen ve şifa ürünlerine yön verecek. Ayrıca, birçok etkinlik ve çocuk etkinlikleri düzenlenecek.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB