Önceki dönem Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’nin babası Hacı Mustafa Ekici, 83 yaşında hayata veda etti. Merhumun cenazesi, Hacılar Camii Kebir'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hacılar Mezarlığı’nda defnedildi.
Cenaze töreni, üst düzey bir katılıma sahne oldu. Törene; eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Kaymakamı Cüneyt Caner, çok sayıda ilçe belediye başkanı, protokol üyeleri, vatandaşlar ve merhumun ailesi iştirak etti. Cenaze namazını ise Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan kıldırdı.
Törenin ardından bir açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Ekici ailesine taziyelerini iletti. Özdoğan, "Önceki dönem belediye başkanlarımızdan Doğan Ekici’nin kıymetli babası Hacı Mustafa Ekici’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" ifadelerini kullandı.