Başkan Önal’dan gençlere destek: LGS kampı başvuruları başladı

19.08.2024 14:24:53

Başkan Önal’dan gençlere destek: LGS kampı başvuruları başladı

Kırıkkale Belediyesi, LGS’ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz akademik destek kampı ile büyük bir fırsat sunuyor.
Kırıkkale Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz akademik destek kampı düzenliyor. Belediye Başkanı Ahmet Önal ve Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer, Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek kamp hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Başkan Önal, uzman öğretmen kadrosu ile buluşarak kampın detaylarını açıkladı.
Başkan Önal, "Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezimizde LGS öğrencileri için Akademik Destek Kampımız başlıyor. Alanında uzman öğretmenler, nitelikli yayınlar, deneme sınavları, rehberlik ve koçluk hizmetleri, sesli ve sessiz kütüphaneler, ulaşım ve yemek desteği gibi birçok imkanı öğrencilerimize ücretsiz sunacağız. 19-27 Ağustos tarihleri arasında ön kayıtlar alınacak" dedi.
Ön kayıtlar Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi’nde yüz yüze yapılacak ve başvuru sırasında veli ve öğrencinin birlikte bulunması gerekecek. Objektif bir puanlama sistemiyle seçilecek öğrenciler asıl kayıt hakkı kazanacak ve sonuçlar duyurulacak. Derslerin 7 Eylül’de başlayacağı belirtilirken, sınırlı kontenjan nedeniyle başvuruların zamanında yapılması gerektiği ifade edildi.