Başkan Mandalinci: “Yerinde tespit edip hızlı çözümler üretiyoruz”

Başkan Mandalinci: “Yerinde tespit edip hızlı çözümler üretiyoruz”

Başkan Mandalinci: “Yerinde tespit edip hızlı çözümler üretiyoruz”

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci saha ziyaretlerine Çarşı ve Kumbahçe mahalleleri ile Türkkuyusu, Kale ve Atatürk caddelerinde devam etti.

“Mutlu Bir Bodrum İçin Çalışıyoruz” sloganıyla sürdürülen haftalık saha çalışmaları kapsamında Çarşı ve Kumbahçe mahalleleri ile Türkkuyusu, Kale ve Atatürk caddelerini ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, vatandaşlar ve esnaftan gelen talep, öneri ve şikâyetleri yerinde dinleyerek “Yerinde tespit edip, hızlı çözümler üretiyoruz” dedi.

Türkkuyusu ve Atatürk Caddesi sakinlerinin düzensiz göçmenlerden şikayet etmesini değerlendiren Başkan Tamer Mandalinci, konunun takipçisi olacaklarını ve ilgili kurumlarla derhal iletişime geçerek çözüm üretilmesini sağlayacaklarını belirtti.

Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen ziyarette bazı vatandaşların lokanta ve restoranların bacalarından çıkan koku ve dumandan rahatsız olduklarını iletmesi üzerine Başkan Mandalinci, zabıta ekiplerine sezon başında gerçekleştirdikleri denetimleri yeniden yapmaları talimatını verdi. Atatürk Caddesi’nde şikayete konu olan 10 işletmede denetim yapan zabıta ekipleri, 3 işletmenin ’sulu baca temizlendi belgesi’ aldığını ancak 7 işletmenin belgesi olmadığını tespit etti. Ekipler belgesi olmayan işletmelere, 14 günlük ’ikaz tutanağı’ düzenlendi. Verilen süre içerisinde gereken temizliği yapıp belge almayan işletmelere, ilgili kanun maddesince cezai işlem uygulanacak.

Atatürk Caddesinde motosikletlerin hızlı kullanılmasından ve gelişi güzel park edilmesinden rahatsız olduklarını ifade eden cadde sakinlerine Başkan Tamer Mandalinci, ilgili birim müdürlerinin konuyu inceleyeceklerini ve ilgili kurumlarla diyalog kurarak çözüm üreteceklerini belirtti.