Tarih: 18.09.2024 16:54

Başkan Kurnaz: “İnsanlarımızın sağlığı her şeyden önemli”

Facebook Twitter Linked-in

Samsun’un İlkadım Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde, tarihi geçmiş çok sayıda ürüne imha edilmek üzere el konulurken, Başkan İhsan Kurnaz, “İnsanlarımızın sağlığı her şeyden önemli” dedi.
İlkadım ilçe genelinde vatandaşların sağlığına yönelik denetimlerini periyodik olarak sürdüren zabıta ekipleri, gelen ihbarları da değerlendiriyor. Bu bağlamda İLKİM’e (İlkadım İletişim Merkezi) gelen şikayetleri değerlendiren zabıta ekipleri, bir markette tarihi geçmiş ürünler bulundurduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Söz konusu markette inceleme yapan ekipler, son kullanma tarihi geçmiş birçok ürün tespit etti. Raflardan toplanan ürünlere imha edilmek üzere el konuldu ve iş yerine cezai işlem uygulandı.

“İnsanlarımızın sağlığı her şeyden önemli”
Halk sağlığını korumak ve güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla yürütülen denetimleri sıklaştırdıklarına dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ”Zabıta ekiplerimiz sürekli olarak vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlerini sürdürüyor. İnsanlarımızın sağlığı bizler için her şeyden çok daha önemli. Vatandaşlarımızdan, insan sağlığına uygun üretim yapmayan işyerlerini, son kullanma tarihi geçmiş ürün satan marketleri ve buna benzer diğer talep ve önerilerini İletişim Merkezi’ni arayarak bizlere iletmelerini istiyoruz. Bu konuda duyarlı olan vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB