Başkan Kurnaz: “İLKEM’de başarı tesadüf değil”

Başkan Kurnaz: “İLKEM’de başarı tesadüf değil”

Başkan Kurnaz: “İLKEM’de başarı tesadüf değil”

Samsun’un İlkadım Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi’nde (İLKEM) eğitim alan 55 öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile çeşitli fakülte ve yüksekokula yerleşirken, Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, başarının tesadüf olmadığını söyledi.
İLKEM bünyesinde açılan sınavlara hazırlık kurslarında eğitim alan öğrenciler başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Gelecek planlamasını İLKEM ile yapan öğrenciler, elde ettikleri başarılı sonuçlarla hem ailelerinin gurur kaynağı oluyor, hem de öğretmenlerinin yüzlerini güldürüyor. YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından hazırlık kurslarında eğitim alan 55 öğrenci, aldıkları puanlarla istedikleri fakültelere ve yüksekokullara yerleşti. İLKEM, 2025 yılında düzenlenecek sınavlar için hazırlık kurs kayıtları ise devam ediyor.

“İLKEM’de başarı tesadüf değil”
İLKEM’de başarının tesadüf olmadığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İyi bir geleceği ve eğitimi hedefleyen gençlerimizin tercihi olan İLKEM, YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasını ardından başarısını tescilledi. 55 genç kardeşimiz, hayallerine İLKEM ile kavuştu. Hayalleri gerçek olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarının geri kalanında başarılar diliyorum. Başarılarına bir yenisini daha eklemek isteyen İLKEM’de, gelecek yıl yapılacak olan LGS, LYS ve YKS hazırlık kurslarının kayıt süreci de devam ediyor. Sınavların ardından İLKEM bünyesinde bulunan danışmanlarımız, öğrenci kardeşlerimize tercihleri noktasında ücretsiz destek sağladılar. Gelecek yıl da aynı uygulamamıza devam edeceğiz. YKS yerleştirme sonuçlarının üniversite eğitimi alacak tüm öğrenci kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Kardeşlerimizden beklentimiz, bundan sonraki süreçte üniversite hayatlarını da en iyi şekilde geçirmeleri ve iyi bir kariyer planlaması yapmalarıdır. Onların elde ettikleri başarılarılar ile bizler de gurur duyacağız” dedi.