Tarih: 21.08.2024 11:47

Başkan Kumral; “Babadağ’ın yarınları için canla başla çalışıyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral ve beraberindeki heyet, TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur’u makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, “Hemşerimiz, önceki dönem Milletvekilimiz Mehmet Yüksel ağabeyimizin de eşlik ettiği ziyaretimizde, TOKİ işbirliğiyle ilçemize kazandıracağımız yatırım ve projeleri ele aldık. TOKİ Başkanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Kumral, ilçeye yönelik yeni projeler ve yatırımlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detaylarını paylaşan Başkan Kumral, toplantıya önceki dönem Milletvekili Mehmet Yüksel’in de katıldığını belirtti. Görüşmede, TOKİ işbirliğiyle ilçeye kazandırılacak projelerin ele alındığını ifade eden Kumral, “TOKİ Başkanımız ile bizleri buluşturan başta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Nihat Zeybekci Bakanımız olmak üzere ilgileri, destek ve gayretleri sebebiyle AK Parti Denizli Milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyoruz. TOKİ Başkanımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Yakın dönemde yeni projelerimizi açıklayacağız” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB