Başkan Görgel: "Şehrimizin altyapısını yaklaşık 20 Milyar TL’lik bir yatırımla baştan uca yenileyeceğiz"

25.08.2024 10:57:32

Başkan Görgel: "Şehrimizin altyapısını yaklaşık 20 Milyar TL’lik bir yatırımla baştan uca yenileyeceğiz"

Kentte sağanak yağışın ardından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Görgel, "15 araç ve 40 personelle şehir merkezimizde sağanak yağışların getirdiği olumsuzluklarla mücadele ediyoruz. Bu sorunları bir daha yaşamamak için şehir genelinde çok yoğun bir altyapı seferberliği başlattık. İnşallah 2 yıl içerisinde altyapı noktasında önemli bir aşama kat edeceğiz. Şehrimizin altyapısını yaklaşık 20 Milyar TL’lik bir yatırımla baştan uca yenileyeceğiz" dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, akşam saatlerinde meydana gelen sağanak yağışın ardından sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ve KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından, yağışın getirmiş olduğu olumsuzlukların ortadan kaldırılması noktasında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler alan Başkan Fırat Görgel, “Saat 20.00 sularında şehrimizde başlayan sağanak yağışlar sonucu bazı noktalarda taşkınlar meydana geldi. 15 araç ve 40 personelle şehir merkezimizde sağanak yağışların getirdiği olumsuzluklarla mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.
Kent altyapısına 20 Milyar TL’lik yatırım
Bu sorunları bir daha yaşamamak için kent genelinde yoğun bir altyapı seferberliği başlattıklarını belirten Görgel, "Şehrimizin geleceği için bu çalışmaları yapmak durumundayız. 2 yıl içerisinde şehrimizin altyapısını yaklaşık 20 Milyar TL’lik bir yatırımla baştan uca yenileyeceğiz. Bu süreçte bizlere sabır gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.