Başkan Durbay başarılı operasyonda sağlığına kavuştu

Başkan Durbay başarılı operasyonda sağlığına kavuştu

Başkan Durbay başarılı operasyonda sağlığına kavuştu

Bir süredir yaşadığı bağırsak rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu.
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, uzun süredir yaşadığı bağırsak sorunu nedeniyle tedavi görüyordu. Geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatan Başkan Durbay geçirdiği operasyonla sağlığına kavuştu.
Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Belediye Başkanımız Gülşah Durbay, bir süredir yaşadığı bağırsak rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olup tedavisini sürdüren doktorlar tarafından, 2 Ağustos Cuma günü başarılı bir operasyon geçirmiştir. Operasyonun ardından bir süre daha tedavi ve kontrol amacıyla hastanede kalmaya devam edecektir. Bu süre zarfında belediyemizin işleri belediye başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz tarafından aksaklığa mahal vermeden yürütülecektir. İyi dileklerini bizlerle paylaşan tüm vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız. Sevgi ve saygılarımızla”