Tarih: 22.07.2024 15:13

Başkan Doğan: “Üniversite yolunda gençlerimizin yanındayız”

Facebook Twitter Linked-in

Üniversite adayları için "Tercih Danışma Noktaları" kuracaklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Üniversite yolunda gençlerimizin yanında olarak hayatlarındaki, kariyer yolculuklarındaki bu önemli kararı almalarına yardımcı oluyoruz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, gençlerin eğitim, kariyer, sosyal hayat ve kişisel gelişim alanlarında desteklenmesi amacıyla önemli bir adım attı. Bu kapsamda Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle üniversite tercihi yapacak gençlere özel ücretsiz “Tercih Danışma Noktaları” kuruluyor. 25 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı ve Çobanlı İskelesi’nde kurulacak özel “Tercih Danışma Noktaları” ile gençlere üniversite tercihleri konusunda profesyonel danışmanlık hizmeti verilecek. Eğitim danışmanları, gençlerin eğitim ve kariyer hedeflerine uygun olarak doğru tercihler yapmalarına yardımcı olmak üzere görev yapıyor.
Üniversite Tercih Haftası boyunca saat 11.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Tercih Danışma Noktaları ile Samsun Büyükşehir Belediyesi, gençlerin gelecekleri için bilinçli adımlarla ilerlemelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

“Gençlerimizin daima yanındayız”
Gençlerin geleceklerini şekillendirme sürecine katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Üniversite tercihi, gençlerimizin hayatlarında önemli bir dönüm noktasıdır. Bu süreçte doğru kararlar vermeleri hayallerine ve hedeflerine ulaşmaları adına kritik bir öneme sahip. Bizler de genç kardeşlerimizin eğitim ve kariyer yolculuklarında yanında olmak, tercih sürecinde daha bilinçli kararlar alabilmeleri sağlamak adına ücretsiz tercih danışma noktalarımızı kuruyoruz. Bugünümüzün ve kıymetli yarınlarımızın teminatı gençlerimizin, geleceklerini şekillendirme noktasında bizim de katkımız olmasından dolayı çok mutluyum. Eğitim, kariyer planlaması, sosyal etkinlikler ve kültürel faaliyetler gibi gençlerin gelişimini destekleyen birçok proje ve etkinlikle gençlerimizin daima yanındayız. Üniversiteye yerleşecek ve şehrimizde üniversite okumaya gelecek tüm gençlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyor, başarılı bir üniversite hayatı diliyorum” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB