Tarih: 18.08.2024 16:39

Başkan Doğan: “Gençlerimiz için Petek Genç projemizi şehre kazandırıyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından, gençlerin gündelik yaşamlarına büyük kolaylık sağlayacak olan ve içerisinde kafeterya, etüt merkezi ve giysi yıkama alanları bulunacak olan ‘Petek Genç’ projesi hizmete giriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gençlerimizin yeni mekanı olacak Petek ile şehrimize yeni bir marka değer kazandırıyoruz” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi yeni bir projeyle gençlerin gönüllerine dokunacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın seçim öncesi söz verdiği projelerden biri olan ve etaplar halinde şehrin farklı noktalarında hizmete açılacak projenin ilkinin yeri belli oldu. Atakum ilçesindeki eski düğün salonunu Petek Genç projesi için yeniden şekillendirildi.
İçerisinde etüt merkezi, giysi yıkama bölümü ve kafeterya bulunan Petek Genç, gençlere 7 gün 24 anlayışıyla hizmet sunacak. Gençler bu projeyle rahat ders çalışabileceği ve daha fazla sosyalleşebileceği bir alana kavuşurken, güçlü internet altyapısı ve okuma alanlarıyla da bilgiye erişimde sorun yaşamayacak. Petek Genç, aynı zamanda giysi yıkama bölümüyle üniversite öğrencilerinin önemli bir ihtiyacını karşılayacak.
Kurupelit’deki Petek proje alanının yanı sıra, kitap kafe, kütüphane, aile yaşam merkezi, yeni çim saha ve Toybelen Sanayi Sitesindeki devam eden çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Doğan, Samsun’u her alanda daha ileri taşımak için çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.

“Gençlerimizin yeni mekanı olacak”
Petek Genç projesinin kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gençlerimize değer veriyor, projelerimizin içerisinde onlara ayrı ve geniş bir alan açıyoruz. Gençlerimiz bizim hem bugünümüz hem de geleceğimiz. Onların yarınları için attıkları adımlarda bizler de hep yanlarında olmak istiyor, bu doğrultuda adımlar atıyoruz. İşte Petek de böyle bir anlayışla ortaya çıkan bir proje. Seçim vaatlerimizin arasında yer alan Petek projemizi de başlatmış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimizin yeni mekanı olacak Petek ile şehrimize yeni bir marka değer kazandırıyoruz. Gençliğin şehri Samsun’umuzda gençlerimizin sosyal alanlarını artırmak ve daha konforlu yaşam alanları oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Petek Genç, Atakum ilçemizdeki eski Kurupelit Düğün Salonunda çok yakında hizmet vermeye başlayacak. İçerisinde etüt merkezi, kafeterya ve giysi yıkama alanlarımız da olacak. Üniversite şehri Samsun’umuza yakışan çalışmalarla şehrimize hizmet etmekten onur duyuyoruz. Şehrimize ve gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB