Başkan Doğan: “Gençlerimiz için hem eğitici, hem eğlendirici bir kamp programı yürütüyoruz”

Başkan Doğan: “Gençlerimiz için hem eğitici, hem eğlendirici bir kamp programı yürütüyoruz”

Başkan Doğan: “Gençlerimiz için hem eğitici, hem eğlendirici bir kamp programı yürütüyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Kültür Kampları’ yoğun katılımla gerçekleşiyor. Bu yaz döneminde yüzlerce öğrencinin katıldığı kamplarda gençler Mahmur Dağı’nda doğanın tadını çıkarıyor. Düzenlenen kampta öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çocuklarımız doğayla iç içe kamp keyfi yaşıyorlar. Biz de burada gençlerimizle genç olduk” dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, gençlere unutulmaz bir yaz kampı deneyimi sunuyor. İlkadım ilçesi Mahmur Dağı Kamp alanında düzenlenen programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse gençlerle bir araya geldi. Gençlik ve Kültür Kampları salı ve perşembe günübirlik, hafta sonları ise konaklamalı gerçekleştiriliyor. Kamplarda 11-24 yaş aralığındaki gençler hem eğleniyor hem de öğreniyor.
Kamplara ilgi her geçen yıl artarak sürüyor. Kamplara katılan gençler yaz aylarını dolu geçiriyor. Takım çalışması, liderlik ve üretkenlik gibi önemli becerilerin geliştirilmesine de imkan sağlayan kamplarda gençler geleneksel Türk okçuluğu, dart, koca ayak gibi sporları yapıyor, kampçılık eğitimi alıyor.
Gençlerin yaz tatilini hem eğlenceli, hem eğitim dolu geçirmelerine katkı sunduklarına dikkat çeken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gençlerimiz yaz tatilini unutulmaz bir deneyimle geçirsin diye Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak, gençlerimiz için bir kamp programı yürütüyoruz. Doğa ile iç içe, eğlenceli ve öğretici aktivitelerle dolu kamplarımız gençlerimizin yeni arkadaşlıklar kurabileceği ve yeteneklerini keşfedebileceği harika bir ortam sunuyor. Biz de kamp alanımızda gençlerimizle bir araya geldik. Gençlerle, genç olduk. Çocuklarımız ve gençlerimiz burada ekran ışığından uzak, doğayla iç içe kamp keyfi yaşıyor. Herkesin ilgisine ve yeteneğine uygun etkinliklerle dolu bu kamp, gençlerimizin kendilerini keşfetmeleri ve yeni deneyimler kazanmaları için eşsiz bir fırsat” diye konuştu.