Başkan Çiftçi, üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu

11.09.2024 16:27:49

Başkan Çiftçi, üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde eğitim görerek üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu.
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, "Göreve geldiğimizden bu yana en çok önem verdiğimiz konu eğitimdi. Belediye olarak fiziki imkanlarımızı gençlerimize sunalım ve onların eğitim hayatlarına katkı sunalım diye bu yola çıktık. 5 senedir de eğitim alanında bu başarıları elde ediyor olmak bizleri mutlu ediyor. Allah bahtınızı açık etsin, inşallah hepiniz gelecekte hayal ettiğiniz hayatları yaşarsınız. Sizlerle kapımızın her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
Başkan Çiftçi, konuşmasının ardından üniversiteyi kazanan gençlerle sohbet edip onlarla tanıştı. Tıptan mühendisliğe, öğretmenlikten mimarlığa, psikolojiden hukuka, veterinerlikten diş hekimliğine birçok güzel alanda üniversiteyi kazanan öğrenciler tek tek kendilerini tanıttı. Programın sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Çiftçi, "Kendinizi geliştirmeniz lazım, okuduğunuz bölümle ilgili çok araştırma yapın, yabancı dile önem verin, ailenizi ve arkadaşlarınızı da ihmal etmeyin" diye konuştu.
Öğrenciler kendilerine sunulan bu imkandan ötürü Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye teşekkürlerini iletirken, bugünkü program hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, "Gençlik merkezimizde fedakar öğretmenlerimizin verdiği eğitimle birbirinden güzel üniversiteleri kazanmalarına vesile olduğumuz, geleceğimiz ve göz bebeğimiz olan gençlerimizle buluştuk. Sohbet edip kendilerini daha da yakından tanıdığım gençlerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyorum. Rabbim bahtlarını ve ufuklarını açık etsin. Kıymetli öğretmenlerimize emekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bünyamin abileri olarak her zaman yanlarında ve destek olmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
Program, hediye takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.