Başkan Çavuşoğlu dereceye giren öğrencileri ağırladı

Başkan Çavuşoğlu dereceye giren öğrencileri ağırladı

Başkan Çavuşoğlu dereceye giren öğrencileri ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’de LGS’de tam puan alan 7 öğrenci ile YKS’de Türkiye ve Denizli derecesine giren 16 öğrenciyi ödüllendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’de Liselere Geçiş Sistemi’nde (LGS) tam puan alan 7 öğrenci ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye ve Denizli derecesine giren 16 öğrenciyi makamında ağırladı. Gençlerle tek tek ilgilenen Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, gösterdikleri başarılar nedeniyle kendilerini tebrik etti. Öğrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Nutuk’ kitabı ile çeyrek altın hediye eden Başkan Çavuşoğlu, Denizli’nin her zaman eğitimde gösterdiği başarılarla gündeme gelmesi için tüm imkanlarını seferber edeceklerini ifade etti.

“Yolunuz açık olsun, sizlerle gurur duyuyoruz”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, aldıkları derecelerle Denizli’yi gururlandıran gençlerle gurur duyduklarını söyledi. Başkan Çavuşoğlu, “Uzun bir maratonun sonunda kendinizi, ailenizi, şehrinizi ve ülkenizi mutlu edecek sonuçlara ulaştınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki bundan sonraki yolunuz açık olsun. Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir geleceğiniz olsun. Sizlerin mutlu olabileceği bir Türkiye’yi oluşturmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Gençler kendilerine bu derece yakın ilgi gösteren Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti, konuşmaların ardından günün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.