Tarih: 29.07.2024 14:01

Başkan Başdeğirmen: "Eğirdir’imizi birlikte çok daha güzel hale getireceğiz"

Facebook Twitter Linked-in

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yeşilada Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (YEKSAV) tarafından bu yıl 27.’si düzenlenen Pişi Günü’ne katıldı. Birlik ve beraberliğin öneminden bahseden Başkan Başdeğirmen, "Birlikte Eğirdir’imizi çok daha güzel hale getirerek, bilinirliğini artırarak şehir ve ülke dışından birçok misafirimizi buraya getirmeye çalışacağız" dedi.
Isparta’nın Eğirdir İlçesinde Yeşilada Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (YEKSAV) tarafından 27. Pişi Günü düzenlendi. Programa Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Fesçi ile çok sayıda davetli katıldı.
Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de bu Pişi Günü’ne her zaman ailecek katıldıklarını ifade etti. Başkan Başdeğirmen, “Her yıl bu birlik ve beraberliği gördüğümüz zaman bizler de son derece memnun oluyoruz. Bu güzellikleri yaşattığı için YEKSAV yönetimine ve Ethem ağabeyimize teşekkür ediyorum. YEKSAV kurulduğu günden beri nerede ihtiyacı olan, zor durumda kalan birisi var, hangi öğrencimizin, hastamızın neye ihtiyacı var her daim yanlarında oluyor. Bizler de buna katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.
Geçen günlerde İstanbul’da yaşayan Ispartalılarla buluştuklarını anlatan Başkan Başdeğirmen, "Böyle bir güzelliği orada da yaşama fırsatı bulduk. Bu birliği geleneksel hale getirerek devam ettirmek istiyoruz. Eğirdir Belediye Başkanımız yeni görev aldı. Onun yetki ve çalışmalarına, güzelliklerine destek vererek, en iyi hizmeti vermesini sağlamak hem sizlerin hem de Isparta Belediye Başkanı olarak benim bir görevim olduğunu biliyorum. Birlikte Eğirdir’imizi çok daha güzel hale getirmek, daha çok bilinirliğini artırmak Isparta dışından, ülke dışından birçok misafirimizi buraya getirmeye çalışacağız. İnşallah bu birliğimiz, beraberliğimiz bu güzelliğimiz hayırlara vesile olur. Yapmış oldukları bu çalışmalarından dolayı tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" görüşlerinde bulundu.
YEKSAV tarafından düzenlenen Pişi Günü’nde vatandaşlara ikramlarda bulunulurken, mehteran ve halk oyunları gösterileri sunuldu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB