Tarih: 19.08.2024 11:06

Başkan Aydar: “Ceyhan’ı modern ve yaşanabilir bir kent haline getireceğiz”

Facebook Twitter Linked-in

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ilçede ağırlayarak, birlikte gerçekleştirdikleri hizmetleri yerinde gezdirdi ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Aydar, "Ceyhan’ı modern ve yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" dedi.
Başkan Kadir Aydar ve Başkan Zeydan Karalar, ilk olarak Postane Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Ardından Uğur Mumcu Bulvarı ile otoban bağlantı yolu arasında tek şeride düşen yolun duble yol çalışmalarını yerinde anlattı. Bu kapsamda yapılan dolgu ve yol genişletme çalışmalarını da detaylarıyla değerlendirdiler. Daha sonra İnönü Mahallesi’nde yapılan satıh kaplama yol çalışmalarını da yerinde anlatarak, ilçenin ulaşım altyapısındaki bu önemli iyileştirmeler hakkında detaylı bilgi verdi.
Koku ve sineğe sebep olan sulama kanalının kaldırılması için çalışma yapılacak
Başkan Aydar, Başkan Karalar ile Emek Mahallesi’nde koku ve sineğe sebep olan sulama kanalının bulunduğu bölgede inceleme yaptı. Sulama kanalının kaldırılması için çalışma yapılmasını isteyen Başkan Aydar, kanalın bulunduğu bölgeye bir koşu yolu yapmayı planladıklarını da Karalar’a iletti. Başkan Aydar, Ceyhan’ın modern ve yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
“Ceyhan’da yol sorunu kalmayacak"
Başkan Zeydan Karalar ise Ceyhan’daki çalışmaları değerlendirerek, “Ceyhan’da Kadir Başkanımızla birlikte birden fazla noktada asfalt çalışması gerçekleştirdik ve çalışmalara devam ediyoruz. Bu dönemin sonuna kadar Ceyhan’da yol sorunu kalmayacak. 30-40 yıldır yapılmayan yolları tamamladık. Ceyhan’ın girişi, ilçe için çok önemli, eskiden gidiş-geliş olarak dar bir yoldu, ancak geniş bir bulvar haline getirilmesi gerekiyordu. Ceyhan ve Adana Büyükşehir ekipleri el ele verip bu yolu genişletti ve bulvar haline getirdiler. Ceyhan’a hayırlı olsun” dedi.
"Ceyhan’ı modern ve yaşanabilir bir kent haline getireceğiz"
Başkan Kadir Aydar, Adana Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalışarak Ceyhan’ı daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirme hedeflerinde kararlı olduklarını ifade etti. Aydar, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile birlikte ilçemizde yıllardır bekleyen sorunları bir bir çözüyoruz. Sadece yol çalışmaları değil, altyapı, park ve sosyal donatı alanlarında da önemli projelerimiz var. Emek Mahallesi’ndeki sulama kanalının kaldırılması ve yerine koşu yolu yapılması için çalışma başlatıyoruz. Ceyhanlı hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Aydar ve Karalar, incelemeler sırasında bulundukları bölgelerde halk ve esnafla da buluşarak sohbet etti, onların taleplerini dinledi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB