Başkan Acar: Aliağa Tam Teşekküllü Hastane İstiyor

Başkan Acar: Aliağa Tam Teşekküllü Hastane İstiyor

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, ilçenin tam teşekküllü bir hastaneye ihtiyacı olduğunu vurgulayarak Çaltılıdere'deki hastanenin açılması için mücadele edeceklerini söyledi.

Tam Teşekküllü Hastane Mücadelesi

Aliağa Belediyesi mart ayı meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Serkan Acar, ilçenin tam teşekküllü bir hastaneye ihtiyacı olduğunu ifade etti. "Çaltılıdere’deki hastanenin bir an önce faaliyete geçmesi için elimizden gelen mücadeyi vereceğiz. Sağlık hizmetleri hepimizin konusu, belediye olarak bizim de asli konumuz ve asli mücadelemizdir" dedi.

Ramazan Temennisi ve Meclis Kararları

Meclis toplantısı Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Acar, tüm vatandaşların sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan geçirmesi temennisinde bulundu. Toplantıda, Değirmendere Spor Tesisi’nin adının ‘Yavuz Güral Değirmendere Spor Tesisi’ olması, Çıtak Mahallesi’nde projelendirilen spor tesisinin adının ‘Çıtak Memduh Aydın Spor Tesisi’ olması ve Avcı Ramadan Çocuk Oyun Alanı'ndaki basketbol sahalarına "Julide Oytun Sonat Spor Parkı" isminin verilmesi kararlaştırıldı.

Aliağa'nın Sağlık Hakkı

Gündemdeki maddelerin oylanmasının ardından meclise hitap eden Başkan Acar, sağlık hizmetleri ile ilgili açıklamalarını sürdürdü. "Aliağa’mızın en iyisini isteme hakkı vardır çünkü üreten bir şehirdir. Sağlık anlamında da en iyisine layıktır. Aliağa’mızda tam teşekküllü bir hastanenin yapılması gerekmektedir. Hepimiz aynı mücadelenin içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Mevcut Hastaneye ve Gelecek Planlarına Bakış

Başkan Acar, mevcut hastaneye de haksızlık edilmemesi gerektiğini belirterek, "Hem yönetim hem de sağlık çalışanları özveriyle çalışıyorlar. Eksiklikleri de tamamlama çalışması içindeler. En kısa sürede tamamlayacaklardır. Çaltılıdere’deki hastanenin bir an önce faaliyete geçmesi için elimizden geldiğince mücadelemizi vereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.