Başhekim Özturan: "Hastanemizi ileriye taşıyacak her türlü öneriye ve eleştiriye açığız"

Başhekim Özturan:

Başhekim Özturan: "Hastanemizi ileriye taşıyacak her türlü öneriye ve eleştiriye açığız"

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Aykut Özturan, "Hastanemizi ileriye taşıyacak her türlü öneriye ve eleştiriye açığız" dedi.
Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aykut Özturan başkanlığında, kliniklerin idari sorumlu hekimlerinin de katıldığı bir toplantı düzenlendi
Toplantının açılış konuşmasını yapan Özturan, “Bugün siz meslektaşlarımızla bir araya gelerek yeni dönemde yapmayı planladığımız çalışmaları paylaşmak istedik. Ayrıca, sizlerin hastanemize ve kliniklerimize dair yapacağınız geri bildirimlere büyük önem verdiğimizi, bu değerlendirmelerinizin yol haritamızı şekillendirme noktasında bize pusula niteliğinde olduğunu da bilmenizi isterim. Hastanemizi ileriye taşıyacak her türlü öneriye ve eleştiriye açığız” ifadelerini kullandı.
Başhekim Özturan konuşmasının ardından, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne ait 2024 yılının sağlık verilerini toplantıya katılan uzman hekimlerle paylaştı ve yeni dönemde yapılması planlanan değişiklikler hakkında hekimleri bilgilendirdi. Toplantı, uzman hekimlerin kliniklerine ait düşüncelerini ve taleplerini aktarmasının ardından sona erdi.