Tarih: 27.08.2024 14:38

Başarıya Erdem’le ulaştılar

Facebook Twitter Linked-in

Gaziantep Özel Erdem Koleji 2024 mezunları, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından kazandıkları fakülte ve bölümler ile alkışı topladı. Erdemli mezunlardan 18’i tıp fakültesi kazanırken, toplam 124 öğrenci hayallerine giden üniversite yolculuğuna ilk adımı atmış oldu.
Gaziantep Özel Erdem Koleji bünyesindeki liselerden bu yıl mezun olan ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılan öğrencilerin yerleştikleri fakülte ve bölümler açıklandı. Başarıyı gelenek haline getiren Erdemli öğrenciler, kazandıkları fakülte ve bölümlerle bir kez daha gurur kaynağı oldu. 124 Erdemli öğrenci; planlı ve yoğun akademik çalışmalar neticesinde Türkiye’nin prestijli üniversitelerine yerleşerek kitlesel başarıyı taçlandırdılar.
Geleceğin meslek sahipleri Erdem Koleji’nden çıkıyor
YKS yerleştirme sonuçlarına göre Erdem Koleji Anadolu ve Fen Liselerinden mezun olan 18 öğrenci Tıp Fakültesi, 3 öğrenci Hukuk Fakültesi, 10 öğrenci Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültesi, 26 öğrenci Mühendislik Fakültesi, 18 öğrenci Sağlık Bilimleri Fakültesi, 8 öğrenci İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini, 41 öğrenci kariyerli diğer bölümlere yerleşerek büyük bir başarıya imza attı.
“Hedef çıtasını her yıl yükseltmenin gururunu yaşıyoruz”
Gaziantep Özel Erdem Koleji Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, "Meslek hayatlarına giden eğitim yolculuğunda rotasını oluşturan 124 öğrencimiz YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından başarılarının nişanesi olarak hayalindeki bölüm ve fakültelere yerleşmiş oldu. Her şartta ve birçok farklı alanda başarıları ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz. Erdem Koleji ailesi olarak ailemizin üyeleri olan gençlerimize aydınlık yarınlar oluşturmak adına her zaman destek olmaya, farklı eğitim anlayışımızla ve güçlü akademik kadromuzla faydalı bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz. Hedef çıtamızı her geçen yıl yükseltmenin gururunu yaşıyoruz. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-F0G61HQYBB