BAŞ ANTRENÖR HARUN ŞAHİN’DEN SEZON DEĞERLENDİRMESİ

BAŞ ANTRENÖR HARUN ŞAHİN’DEN SEZON DEĞERLENDİRMESİ

Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik Spor Voleybol Takımı Baş Antrenörü Harun Şahin, sezonun değerlendirmesini yaptı. Şahin açıklamada, ‘Şampiyon olmanın gururunu yaşıyoruz’ dedi.

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi 6.Grup’taki mücadelesini namağlup tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan, play-off maçlarında da başarılı olarak Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi'ne yükselen Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik Spor da yüzler gülüyor.

Takım Baş Antrenörü Harun Şahin, zorlu bir maratonu hedeflerine ulaşarak noktalamanın haklı gururu içerisinde olduklarını söyledi. Sezonun değerlendirmesini yapan Harun Şahin, şöyle dedi: “Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor olarak gerek alt yapıda gerekse A takım seviyesinde başarılı bir sezon geçirdik. Son iki sezonda terfi maçlarında 1. Lig’in kapısından dönen takımımız, şehrimize verdiğimiz sözü tutmak için büyük bir inançla mücadele etti. Grup maçlarını namağlup tamamladıktan sonra Yarı Final ve Final etaplarında önemli takımları saf dışı bırakarak Kayseri’ye kupayla dönmenin kıvancını yaşıyoruz. Şehrimiz tüm bu süreç boyunca takımımıza teveccüh gösterip sahip çıkmıştır; biz de adımızda Kayseri, armamızda Erciyes'i taşımanın sorumluluğuyla şehrimize bir söz vermiştik. Kayseri'ye kupayla döndük.”

Harun Şahin, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Şüphesiz, her başarıda görünenden çok fazlası vardır. Başta evde dualarıyla tribünde tezahüratlarıyla yanımızda olan ve takımını bağrına basan Kayseri halkına ve bu gençlere inanan Onursal Başkanımız Sayın Tahir Nursaçan ve Kayseri OSB yönetimine, her zaman yanımızda olan Kulüp Başkanımız ve ağabeyimiz Sayın Adil Özhan'a, kulüp yöneticilerimize, sponsorlarımıza, velilerimize, her şartta haberi kovalayan siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum, bu gurur hepimizin.”