BAŞ ANTRENÖR AYHAN AVCI’NIN İSTEDİĞİ OLDU  

BAŞ ANTRENÖR AYHAN AVCI’NIN İSTEDİĞİ OLDU  

Türkiye Basketbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Bellona Kayseri Basketbol takımında liglerin ertelenmesi bekleniyordu. Bu yönde paylaşımlarda bulunan Baş Antrenör Ayhan Avcı’nın istediği oldu. Bakan Kasapoğlu, liglerin ertelendiğini açıkladı.

Tüm dünyayı saran Covid-19 salgını, ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Birçok ülkede spor müsabakaları iptal edilirken, ülkemizde ise seyircisiz oynanma kararı perşembe gününe kadar devam etti. Bu karara tepki gösteren Bellona Kayseri Basketbol Baş Antrenörü Ayhan Avcı’nın istediği oldu. Basketbolda ligler ertelendi.

Bellona Kayseri Basketbol’da forma giyen oyuncular ve antrenörler korona virüs nedeniyle oldukça tedirginlerdi. Sarı-kırmızılı ekibin Baş Antrenörü Ayhan Avcı, sosyal medya hesabından liglerin devam edecek olmasına tepki göstermişti. Avcı, yaptığı paylaşımda, şöyle demişti:  “Tam olarak bizden istenen, hafta sonu herkes evlerindeyken ekran başında onları eğlendirmemiz mi? Nerde kaldı, evde Kal. Vallaha diğer takımları bilemem ama ben Bellona Kayseri’de Antrenör olduğum sürece hiç bir oyuncumun ve iş arkadaşımın böyle bir riske girmelerine aracı olmak istemiyorum.”

Bu açıklamanın üzerinden henüz birkaç saat geçmişti ki Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklama ile liglerin ertelendiğini duyurdu.