Barış Murat Yağcı tekrardan Survivor'da mı?

Barış Murat Yağcı tekrardan Survivor

Cemal Can Canseven ile finale kaldığı sezon ikincilik elde eden Barış Murat Yağcı'dan All Star açıklaması geldi. Ünlü oyuncunun yeniden Dominik’e gideceği öğrenildi.

Yarıştığı sezona damga vuran Barış Murat Yağcı sevenlerine müjdeli haberi verdi. Gittiği bir alışveriş merkezinde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Barış Murat Yağcı, Survivor All Star 2022'ye katılacağını açıkladı. Survivor yarışmasının favori yarışmacılarının bir araya toplandığı Survivor All Star için, Barış Murat Yağcı, “Survivor All Star 2022'ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım.” dedi.

 

Peki Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor. Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına son verdi. Yağcı, Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. Yarışmadan sonra şansı dönen Yağcı, oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan Kocamın Ailesi ile oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde rol aldı. Son olarak Yağcı Survivor 2020'ye damgasını vurarak, milyonlarca hayran kitlesine ulaştı. 

 

 

Haber: Rabia Bahçeci