Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Balıköy Gençyurdu Spor'un geçtiğimiz sezon kazandığı 2. Amatör Küme şampiyonluk kupası, düzenlenen coşkulu bir törenle nihayet kulübe teslim edildi. Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı Celalettin Altay tarafından takdim edilen kupa, taraftarlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.
Törende konuşan Balıköy Belediye Başkanı Hasan Mehmet Yazkan, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geçen yılın kupasını bugün aldık ama bu sezon da başarımızı perçinledik. Bitime iki hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bu başarı tüm Balıköy'e hediye olsun" ifadelerini kullandı. Balıköy Gençyurdu Spor, bu sezon 1. Amatör B Grubu'nda da şampiyonluğunu ligin bitimine iki hafta kala garantileyerek çifte bir mutluluk yaşadı.
Matematiksel olarak zirveyi garantileyen ekip, yeni hedeflerine odaklandı. Takımın 1. Amatör Küme şampiyonluk kupasını ise play-off müsabakaları sırasında alacağı öğrenildi. Antrenör İsmail Aşar yönetimindeki ekip, törenin ardından galibiyet ve kupa sevincini taraftarlarıyla birlikte kutladı.
Tören, Tavşanlı Karakova Semt Sahaları'nda oynanan ve Balıköy Gençyurdu Spor'un Demirbilekspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından gerçekleştirildi. Törene Balıköy Belediye Başkanı Hasan Mehmet Yazkan, Kütahya ASKF Başkan Yardımcısı Celalettin Altay, Antrenör İsmail Aşar ile sporcular ve kulüp yöneticileri katıldı.