BAKAN ÖZHASEKİ’DEN KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ’NE TEBRİK

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ’NE TEBRİK

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Voleybol 1.Ligi’ne yükselen Kayseri OSB Teknik Koleji için tebrik mesajı yayınladı.

Voleybol 2.Lig Kadınlar Play-off müsabakaları sona erdi. Müsabakaları başarılı bir şekilde sonlandıran Kayseri OSB Teknik Koleji, 1.Lig’e yükseldi.

İlimizin voleyboldaki lokomotifi olan Kayseri OSB Teknik Koleji’nin bu başarısı taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. İlimiz protokolü de Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan nezdinde tüm takımı kutladı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri OSB Teknik Koleji’nin 1.Lig’e yükselmesine ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşımında şu görüşlere yer verdi: “Kadınlar Voleybol 2. Ligi play-off karşılaşmasında rakiplerini eleyerek 1. Lig’e yükselen OSB Bayan Voleybol Takımımızı ve teknik ekibimizi kutluyor, OSB Başkanımız Tahir Nursaçan ve kulüp başkanımız Adil Özhan’ı tebrik ediyorum.”