BAKAN ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’IN ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ VE DESTEK

BAKAN ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’IN ÇALIŞMALARINA ÖVGÜ VE DESTEK

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, Mehmet Özhaseki’yi ağırlayarak, yapılan çalışmalar ve yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı, Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’yi ağırlayarak, Kocasinan’da yapılan çalışmalar ve yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Başkan Çolakbayrakdar’ın ilçeye güzel yatırımlar ve projeler yaptığını belirten Bakan Özhaseki, “Kentsel dönüşüm tüm Türkiye’de belediye başkanlarının korkulu rüyasıyken Kocasinan Belediye’miz başarılı bir şekilde çalışmaları devam ettiriyor. Ayrıca yapılacak çalışmalar hakkında ilgili bakanlıkları ve genel müdürlerimizle görüştük ve hep olumlu cevaplar aldık. Başarılı çalışmalarından dolayı başkanımızı tebrik ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

Özhaseki’yi belediye hizmet binasında ağırlayan Başkan Çolakbayrakdar, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yeni projelerle bambaşka bir Kocasinan’ın inşa edileceğine dikkat çeken Özhaseki, “Ramazan gecesini Kocasinan Belediyesi’nde çalışarak geçirdik. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun bereketli işler yapıldı. Bir taraftan Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Bey’in seçim öncesinde vermiş olduğu vaatleri tek tek inceledik ve bu projelerden hangisine başlandı, neler yapıldığını gördük. Memnuniyetleri müşahede ettik. Özellikle kentsel dönüşüm tüm Türkiye’de belediye başkanlarının korkulu rüyasıyken Kocasinan Belediyesi, başarılı bir şekilde çalışmaları devam ettiriyor. Yıllardan beri bu yapılıyordu. Şimdi ise Kocasinan bölgesinde ne kadar yaşama elverişli olmayan farklı yerlerde binlerce evi ilgilendiren kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor. Başkanımızı tebrik ediyoruz. Allah razı olsun. Bu iş biraz yürek ve cesaret ister. Biraz da elini taşın altına koymak ister. Bunların hepsi zaten Kocasinan Belediye’mizde var. Ayrıca yeni yollar nerelerde olacak, hangi parklar ve çalışmalar yapılacak. Gençlere ve çocuklara dokunan projeler neler. Bunların hepsini görüştük. İnşallah bunları yapma hususunda belediyemiz zaten gerektiği gayreti gösteriyor. Bize de Bakanlıklar tarafında Ankara’da ne iş düşüyorsa hepsine hazırız. Zaten proje ve çalışmalar hakkında ilgili bakanlıkları ve genel müdürlerimizi aradık. Onların hepsinden de hep olumlu cevaplar aldık ve bizim tekliflerimiz makul tekliflerdi. İnşallah bu projeler önümüzdeki yaz itibariyle devreye girer. Zaten projeler bittiğinde Kocasinan’ın çehresi değişmiş ve başka bir Kocasinan olmuş olur. Şehirlerde yaşam hareketli. Yaptığınız projeler bittikten sonra yine yeniden yüzlerce hizmet ortaya çıkmış oluyor. Böyle bir ortamda belediye başkanlarımıza düşen ise gece gündüz çalışmaktır. Çok şükür Kayseri’de de bir uyum kültürü var. Siyasiler ve Büyükşehir Belediyemiz burada ve haliyle Kocasinan’ımızın projelerini ortaklaşa yaparak, Kayseri halkına hizmet etme noktasında sınırsız bir şekilde çalışmaları var. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle tüm Kayserili hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar diyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çolakbayrakdar ise “Kocasinan Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yaparak, hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve refahını  artırmak için çalışıyoruz. Modern dünyada belediyecilik adına neler yapılıyor ise bizde aynısını hatta daha fazlasını Kocasinan da uygulamanın gayreti içerisindeyiz. Şükür Allah’a her geçen gün bir önceki günden daha iyisini yaparak ve bu azim ile çalışarak hemşehrilerimizin memnuniyetini kazanıyoruz. Özellikle Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi adına kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir. İlçemiz, kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla birlikte 7’den 70’e herkesin yaşamak istediği bir bölge haline gelecek. Daha güzel bir Kocasinan için ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizden aldığımız beraber olma duygusunun bize vermiş olduğu enerji ile beraber şehri yönetiyor ve güzelleştiriyoruz. Onlar ile gönül bağı içerisinde olmanın heyecanı ile “Gelecek Kocasinan’da ”diyoruz.” diye konuştu.

Özhaseki’ye ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da eşlik etti.